Macseis Functional Corporate & WorkWear artikelen bevatten technologieën afkomstig uit de sportwereld, speciaal ontwikkeld om prestaties te verbeteren en om het welzijn van de drager te waarborgen. Alle artikelen worden gemaakt met aandacht voor gezondheid, comfort, ergonomie, milieu en uitstraling. Deze thema's worden hieronder verder toegelicht.

GEZONDHEID
Het begint allemaal bij de huid. Dit is waar de technologieën in Macseis-kleding al actief zijn. POWERDRY is de oplossing die transpiratie onmiddellijk absorbeert en een verkoelend effect heeft. Tijdens actieve bezigheden zorgt deze functie ervoor dat de kleding niet nat wordt. Ook wordt de rug na verloop van tijd niet zweterig, nat en koud.

De gebreide samenstelling van het POWERDRY-artikel heeft een sneldrogende polyester buitenkant en een katoenen binnenkant voor een prettig draagcomfort. Transpiratie wordt direct door het artikel opgenomen, wat leidt tot een veel vlotter droogproces.

Voor het best denkbare draagcomfort zijn de artikelen van Macseis zo gemaakt dat u niet oververhit raakt. Mocht iemand veel zweten, dan kan de tweede laag het beste worden samengesteld uit een sneldrogende, ademende sweatstof of ademende, gebonden fleecestof. Beide hebben tot doel om overtollige warmte snel af te voeren via een reeks stoflagen.

"De Macseis-collectie bevat onder andere de sportieve POWERDRY-artikelen en ademende werkschoenen, die heel comfortabel zijn.” Sebastian Asch, coureur en auto-ingenieur.

COMFORT
Comfort is een belangrijke bouwsteen in alle functionele artikelen van Macseis. Vanuit die gedachte worden de jassen zo ontworpen dat ze waterdicht zijn en een ademend vermogen hebben.

Om het draagcomfort te garanderen in de werkomgeving, moet de kleding actief presteren. Terwijl de huid is bedekt met een sneldrogend Macseis-shirt beschermt de buitenste laag van de jas tegen extreme weersomstandigheden zonder dat u het te warm krijgt.

Het functionele stoflaagconcept van Macseis bevat de exacte technische benodigdheden om het draagcomfort te verbeteren. Als het functionele membraanmengsel in de buitenste weefsellaag niet goed in balans is, dan stijgt de warmte tussen de weefsellagen op. Het resultaat is dat u afkoelt, omdat de koude lucht niet vlug genoeg zijn weg naar buiten vindt. Daar kunt u ziek van worden.

In de Macseis-artikelen ligt de focus daarom op ademende niveaus, die kwalitatief goed, functioneel en efficiënt zijn.

"De hightech werkjassen van Macseis zijn gemaakt van drie lagen stof. Ze zijn zeer waterdicht, maar wat ik eigenlijk veel belangrijker vind is dat de stof ademt terwijl ik goed beschermd ben." Nikolaj Sylvest, coureur.

ERGONOMIE
Macseis-artikelen, waaronder de werkbroeken, zijn waar mogelijk ontwikkeld met vier stretchniveaus. Ergonomische mobiliteit op de werkvloer is een speerpunt in het productconcept. Door multi-stretch in de kleding op te nemen, krijgen gewrichten zoveel mogelijk vrij spel en voelt u zich vrij om te bewegen.

Het fundament van de multi-stretch collectie is de weeftechniek die wordt toegepast in kleding voor de klimsport. Door de wijze waarop de stretchstoffen worden gevormd, is de Macseis Functional Corporate & WorkWear geschikt voor zwaardere activiteiten. Elke keer als u buigt, rekt, strekt, dingen oppakt en iets ophangt, beweegt uw kleding volledig met u mee.

De meeste jassen zijn op maat gemaakt, inclusief de uitgesproken pasvorm. Het moderne Human 3D Ergonomic Design in de actieve kleding is buitengewoon goed te combineren met de multi-stretch.

De Macseis-stijlen zijn sportief, licht om te dragen en hebben een uitstekende pasvorm.

"In Macseis-kleding voel je je veel vrijer en niet opgesloten in een harnas." Sebastian Asch, coureur en auto-ingenieur.

MILIEU
Alle Macseis-artikelen worden vervaardigd volgens de Oeko-Tex 100 en EU-normen. De kleding is milieuvriendelijk te reinigen in de wasmachine.

Gebruik alleen vloeibaar wasmiddel. Deze moderne wasmiddelen zijn namelijk zo efficiënt dat wassen op wassen op lagere temperatuur absoluut voldoende is. Als u doordacht met uw Macseis-artikel omgaat, dan zorgt u direct voor uw eigen welzijn en voor het milieu. Bij Macseis kunt u rekenen op milieuvriendelijke artikelen die snel droog, uitgebalanceerd, comfortabel en ergonomisch zijn.

"De hoogwaardige materialen die worden gebruikt in de Macseis-collectie zijn ecologisch verantwoord. Als u Macseis-artikelen draagt, geniet u van bestendige en veelzijdige functionele kleding en besteedt u tegelijkertijd aandacht aan de bescherming van het milieu." Sebastian Asch, coureur en auto-ingenieur.

UITSTRALING
De sportieve Macseis-artikelen zijn totaal anders ontworpen dan de klassieke bedrijfs- en werkkleding. Dankzij het kleurenschema is er sprake van Mix & Match binnen de collectie. De hoofdkleuren zijn MacBlack - Rood - Grijs - Wit en Royal Blue met fluorescerend oranje en groen als extra kleuren. U kunt alle stijlen mixen om de gewenste bedrijfs- of werkoutfit van top tot teen zelf samen te stellen.

Uw klanten zullen versteld staan hoe verzorgd u eruitziet in de Macseis Functional Corporate & WorkWear-stijlen. De comfortabele collectie bevat hightechartikelen, geschikt voor alle beroepen: van administratie tot verkoop en van magazijn tot veldwerk.

"Macseis is de nieuwe generatie in bedrijfs- en werkkleding, een wereld van verschil ten opzichte van de klassieke bedrijfs- en werkkleding. Macseis biedt sportief ogende artikelen, die specifiek bedoeld zijn om in te werken!” Kim Williams, CEO Macseis